Colaborare armatori

Agenția de crewing Poseidon Recruitment Agency a apărut ca o necesitate absolută a marinarilor români în a găsi mai ușor vapoare la care să presteze munca în care aceștia sunt calificați, iar pe de altă parte, să satisfacem nevoile armatorilor ce tranziteaza: Franța, Belgia, Olanda, Germania si ce au nevoie de forță de muncă precum: decksmann, lightmatrose, matrose, volmatrose, bootsman, steuermann ,căpitan.
Ca agenție de crewing, operăm în sectorul fluvial din 2018, dar operăm în sectorul transportului maritim din 2002, astfel că angajații din birourile Poseidon Crewing au la bază o vastă experiență în domeniul recrutării și plasării personalului navigant.
Societatea noastră, cunoscută sub numele Poseidon Crewing, cu un nou sediu in Galati (Romania) se ocupă de toate documentele necesare, de la semnarea contractului de muncă cu marinarul până la îmbarcarea, respectiv debarcarea acestuia, inclusiv de transportul marinarului de la domiciliu până la vapor și viceversa.
Angajații români au contract individual de muncă permanent în statul România. Angajaților li se plătesc, toate contribuițIlie sociale, plătile pentru asistență medicală și impozite către statul român de către Poseidon Crewing.
Fiecarui angajat ii se elibereaza formularul A1 internațional, prin care se atestă faptul că absolut toate taxele și dările fiscale sunt platite pentru angajați în România, de către compania noastră. În acest mod, armatorul își canalizează toată energia către munca propriu-zisă la un vapor, eliminând toată birocrația din statul natal.
Agenția noastră asigură suplimentar, fiecare angajat detașat, cu o poliță medicală în scopul muncii în străinătate, ce acoperă orice fel de urgențe medicale: inclusiv tratamente dentare de urgență, boli cronice preexistente, costuri de repatriere în caz de accident sau deces la vapor, precum și asistentță medicală de urgentță în cazul îmbolnăvirilor cauzate de riscuri pandemice. Astfel, ne oferim intreaga disponibilitate in a rezolva fiecare solicitare din partea armatorilor intr-un timp scurt.
Dacă sunteți interesat, nu ezitați să ne contactați prin telefon sau e-mail.

Cu sinceritate și cu dorința unei cooperari de succes și pe termen lung,
Panait Razvan M. –manager